Alatura-te comunitatii

Intra in comunitatea Unceai.ro, creeaza-ti propriul tau univers naturist si bucura-te de compania membrilor pasionati de ceaiuri si leacuri naturale

Email:
Tine-ma minte
Sau
Publicitate:
Localuri din zona ta
Intra in cont pentru a vedea localurile din zona ta.
Publicitate:
Sondaj de opinie
Ce tip de ceai preferi?


Voteaza Vezi rezultate
Publicitate:
Stiri
Legătura dintre cancerul de colon și alimentație este cunoscută și îndelung studiată. Se știe că o dietă bogată în fibre și săracă ..
Multivitaminele ar putea reduce riscul de cancer de colon
LifeStyle
Balsamul de buze este un produs cosmetic pe care îl folosim zilnic, iar persoanele cu buzele uscate îl aplică de numeroase ori pe zi. El trebuie..
Prepară propriul balsam de buze
Sanatate
Apa este o parte considerabilă din greutatea corpului şi este un element vital pentru sănătatea organismului. O persoană poate trăi mai multe..
Rolul apei ȋn organism
Ce ai vizualizat recent?

Ornamente pentru pereţi

Postat de Zȃna Tonegaru la data 05.04.2012 in categoria

Dacă doriţi să aveţi o locuinţă deosebită, puteţi să decoraţi pereţii cu diverse elemente care îi vor face să arate cu totul special. Aceștia pot fi decoraţi cu folii ornamentale, tapeturi, tapiserii, candelabre, piese din metal sau tablouri. Aceste elemente înfrumuseţează decorul şi pot fi aşezate în orice cameră. Pe lângă înfrumuseţarea camerei dumneavoastră, aceste ornamente sunt şi foarte accesibile din punct de vedere financiar, adaptându-se fiecărui buget.

Tapiserii şi goblenuri

Goblenul reprezintă unul din cele mai sofisticate şi elegante ornamente de perete, fiind o ţesătură artistică deosebită ce oferă o imagine plastică a unui peisaj, obiect sau persoane. Goblenul se realizează din fire colorate, ce sunt ţesute manual pe o pânză. Aceste elemente decorative sunt foarte populare, fiind folosite ca ornamente încă din epoca elenistică. Goblenurile erau folosite ca decoraţii de nobilii şi regii din Europa, ce le agăţau pentru a sublinia autoritatea lor. Avantajul oferit de goblenuri este acela că sunt flexibile, în sensul în care pot fi mutate dintr-o cameră în alta, fapt ce vă permite schimbarea. De asemenea, acestea for fi înrămate şi pot fi agăţate sub formă de tablouri. Acestea oferă o culoare deosebită unei camere, fiind perfecte pentru decorurile rustice şi tradiţionale.

Candelabrele

Aceste elemente decorative sunt de impact pentru locuinţele din zilele noastre, având mărimi şi forme diferite. Pe lângă rolul estetic al candelabrelor, mai poate fi menţionat şi rolul ambiental deoarece ajută la luminarea camerei şi la crearea unei atmosfere prietenoase. Astăzi, proprietarii pot cumpăra candelabre de diverse culori şi stiluri, în funcţie de camera pe care doresc să o înfrumuseţeze.

Piesele din metal

O altă idee specială pe care o puteţi încerca pentru a vă decora pereţii din cameră se referă la folosirea unor diferite piese din metal. Acestea pot din construite din fier forjat, oferind camerei un aspect elegant. Optaţi pentru obiecte care să se potrivească cu restul decoraţiilor şi aveţi grijă să nu exageraţi pentru a nu crea o cameră prea rece şi neprimitoare.

Tablourile

Unul din cele mai populare obiecte decorative pentru pereţi îl reprezintă tablourile, acesta putând fi ales în diferite variante, printre care grafică, pictură sau fotografie. Ca şi goblenurile, acestea au avantajul de a putea fi mutate foarte uşor. Stilul minimalist este la modă, astfel că puteţi opta pentru un tablou pentru a da rafinament şi eleganţă încăperii. Pereţii dumneavoastră pot fi înfrumuseţaţi cu picturi simple, reprezentând imagini abstracte şi fotografii.

Surse foto: flickr.com

Cum ornaţi pereţii din casa dumneavoastră?

Album Foto
Ornamente pentru pereţi Ornamente pentru pereţi

Evaluare:

Adauga o poza in galerie:
Posteaza comentariu